Followers

Google+ Followers

onsdag 16 maj 2012

15.05.2012

Sheldan Nidle

15.05.2012


1 Cauac, 12 Moan, 8 Manik


Selamat Jarin! Vi är tillbaka! Er värld rör sig allt närmare fram mot den heliga skiftespunkten. De sista resterna av det som behöver göras är nu igång. De mörka kabalerna vet att deras arresteringar kommer att inledas inom kort och därför är de upptagna med att rusa runt och piska upp ett globalt kaos i den fåfänga förhoppningen om att dessa imbecilla handlingar ska försena det oundvikliga. Vi övervakar dessa förehavanden och gör en notering om vilka det är som följer dessa order för att störa och förvränga den känsliga balansen på olika platser inom er värld. Södra Europa och Mellanöstern är endast två av dessa oroshärdar på er Jord. Samtidigt befinner sig olika finansiella institutioner och nationella regeringar på gränsen till kollaps, och dessa utgör de verkliga tidsinställda bomber som får det mörka att sitta som på nålar. Den här situationen är på väg att bli offentlig och därför en nyhet som de mörkerkontrollerade medierna inte längre kan ignorera. Den här chockerande verkligheten kommer att sätta i gång de skeenden som vi länge väntat på. Det nya sättet att regera fasas in allteftersom den gamla ordningen monteras ner och välståndsfonderna kan äntligen fördelas!Drivkraften mot ekonomisk och personlig frihet kan inte stoppas. En stor framvällande rörelse samlar mer och mer styrka allteftersom dagarna går. Gaias befolkning kräver att de bojor som länge bundit dem till sina tidigare mörka herrar för evigt avlägsnas och ersätts med en ständigt växande frihet kopplad till en ansvarsfull suveränitet som återställer de dyrbara samverkande banden mellan Gaia och er. Detta återställda förhållande markerar början på den sista etappen av er resa tillbaka till fullt medvetande. Vi kommer vid denna rätta, heliga stund att öppet hjälpa er att återförenas med era kusiner från Inre Jorden. Invånarna i Agartha har länge varit knutna till era Uppstigna Mästare och de avser att tillsammans hjälpa er att snabbt återvända till ert naturliga, fullt medvetna tillstånd. Vi är alla en stor familj som omfattar den här galaxen och, faktiskt, hela den fysiska skapelsen. Detta Första Kontakt- uppdrag är i grund och botten ett firande av hemkomsten för er och er utökade mänskliga familj.

Vår återförening markerar början på en rad äventyr i form av arbete som väntar på er uppmärksamhet. Den tidigare Ankara-Alliansen har nu fått stjärn-nationer på halsen, vars medlemmar vill återställa sina Ljuskroppar och på så sätt bli fullt medvetna varelser. Er utmaning är att ta er nyss återfunna kunskap och visdom i anspråk för att framgångsrikt vägleda dem mot sina mål, och på så sätt hjälpa till att förflytta den här galaxen till Ljuset. Detta stora åtagande skapar förutsättningar för det, som nu verkar vara födelsen av en ny organisation som ska upprätthålla fred och flytta oss ännu längre ut i det vidsträckta hav av galaxer som utgör den här sektorn av fysisk Skapelse. Ert outtröttliga arbete kommer att bli mycket hedrat, och det är denna magnifika potential som fört hit väsen från tusentals närliggande galaxer för att övervaka er fantastiska omvandling tillbaka till de fullt medvetna Varelser ni verkligen är. För vår del känner vi oss speciellt hedrade av att Himlen har tillåtit oss att handleda er och sedan i glädje välkomna er in i den Galaktiska LjusFederationen.

Denna stora restaurering av ert Varande är en procedur som Himlen garanterade vid tidpunkten för ert fall in i begränsat medvetande. Alla Himlens stora profetior centreras kring just denna återställandegärning. Således är vårt Första Kontakt-uppdrag både en uppfyllelse av en gammal profetia och omvandlingen av den här galaxen till Ljus. Vi välsignar dagligen alla i Himlen, och i våra böner och ritualer ber vi om er snabba återgång till fullt medvetande. Varje mänskligt samhälle i den här galaxen har bidragit med det RNA / DNA som gör att du är "Du". Ni är våra mest unika släktingar, som varit borta och fått utstå stora svårigheter, men som nu ska återvända till vår krets. Vi förstår anledningarna till er misstro och rädsla; mycket har hänt med er som gör er försiktiga med utomjordingar. Vi inser detta och kommer i evig Kärlek. Vi önskar informera er om er förlorade historia och visa er på platser i er glömda historia vilket kan förbereda er för allt ni behöver ta med ombord. Det är dags för en andlig examen och för att uppfylla ett storslaget öde!

Välsignelser, kära Hjärtan! Vi är era Uppstigna Mästare! Med välsignad visdom och ledning från Himlen närmar sig våra medarbetare den tidpunkt då de leds till att vidta åtgärder och omvandla er värld från mörker till Ljus. För eoner sedan satte Lord Surea igång en gudomlig plan. Denna plan omfattade ert tillfälliga fall från nåden (grace) in i det mörkas oheliga klor. Denna händelse tilläts enbart för att den skulle förse er med vissa erfarenheter som skulle ge en visdom som skulle tjäna er väl. Nu kommer det heliga ögonblick som ska lyfta er tillbaka till det fulla medvetandets eviga glädje. Alla vi som tjänar Ljuset har nu kommit fram till detta magiska ögonblick när det "stora skiftet" ska ske. Speciella Ljuskammare, konstruerade för detta syfte, har byggts och står redo att ta emot er och föra er tillbaka till ert naturliga tillstånd. Inom kort kommer vi till er värld och undervisar er om många dolda sanningar, inklusive nycklarna till er nya gudomliga verklighet.

En del i den här nya verkligheten är er återförening med era systrar och bröder från Inre Jorden. Detta är ett exempel, då vi kan använda våra krafter för att hjälpa er att bättre förstå det som sker runt omkring er. Ett annat område som behöver återställas är där det mörka har vridit till och skrivit om många texter vilka återigen behöver förklaras i sitt ursprungliga sammanhang. Detta gör det möjligt för er att bli helt redo inför fullföljandet av er omvandling till fullt medvetande. Den här stunden blir helt säkert ett gudomligt ögonblick! För tusentals år sedan lät Himlen oss beträda en väg till de profana världarna. Här lärde vi oss många saker och accepterade ett aldrig sinande, gudomligt tjänande till var och en av er. Vi jublar över att våra år i tjänande nu ska skörda en skörd av oändlig glädje, för det mörka ska nu ge vika för Ljuset och låta en ny värld födas.

Vi Uppstigna Mästare är engagerade i att tryggt förflytta er till fullt medvetande. Detta löfte har varit en hederssak för oss alla sedan början av ert fall till begränsat medvetande för ungefär tretton tusen år sedan. Vår heliga plikt var att fungera såsom vägvisare för mänskligheten, och därför använda våra förmågor för att vägleda er och vara era mentorer. Det mörka använde sig av många knep för att manipulera er och få er att tro att våra läror och försäkringar bara var ”luftpastejer”. De förvrängde våra ord och förvanskade de sanningar vi representerade, men trots detta hindrade inte dessa negativa förhållanden oss från att utföra den gudomliga planens önskemål. Nu är det dags för oss att öppet vandra bland er. Vi har ofta möten med de mörka och de vet mycket väl att våra avsikter signalerar slutet på deras makt över er. Vi välkomnar den här nya epoken och gläds åt att inom kort kunna vandra bland er igen.

Idag gav vi er ett nytt veckomeddelande. Det är nu dags för den stora övergången, som ska omvandla den här verkligheten för evigt! Ljuset flödar in och tiden för handling ligger vid horisonten. Våra Jordallierade, de Uppstigna Mästarna och invånarna i Agartha är redo att förändra den här världen från mörker till Ljus. Ni Kära, var medvetna om att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)

Översättare: Inga och Cagga Levander
Welcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      Originals and translations of Galactic Messages available atInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle

OUR FAMILY OF THE STARS

GALACTIC CHANNELINGS

despertando.me - other channels

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
in Svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i Svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i Svenska

AND YOU AND I

Montague Keen

Montague Keen
Svenska

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
i Svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
i Svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i Svenska

Dear Reader

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

World Wide Petition

World Wide Petition
Disclosure