Followers

onsdag 26 april 2017

Svenska Sheldan Nidle: 25 april 2017


Sheldan Nidle
för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
25 april 2017

Originaltext: www.paoweb.com


13 Oc, 13 Kank'in, 13 Caban      
Selamat Jalwa! Er värld fortsätter långsamt att redas upp. Vi finner dagligen hur det mörka och alla deras hantlangare genomför stora mängder med försenande åtgärder. Denna märkliga procedur verkar förringa orsakerna bakom det nya säkerhetssystem som nu införts inom hela leveranssystemet. Våra samarbetsparter ägnar sig nu helhjärtat åt att få en lyckad avslutning på den här mycket komplicerade situationen. Vi förväntar oss att ett antal unika procedurer ska klaras upp. Detta tillåter att alla överordnade nivåer inom utbetalningssystemet snabbt och effektivt kommer i funktion
    Dessa olika scenarier är saker som dyker upp varje dag. Vi har bestämt oss för ett smidigt avslut på alla dessa förvärvade svårigheter och att göra en omorganisation inom Ljuset. Vi kan då äntligen övervinna den tydliga ljumheten bland våra kollegor. Dessa tendenser löser sig långsamt och gör det möjligt att gå vidare med de allmänna utbetalningarna. Dessutom inser nu det mörka fullt ut att deras ständiga förseningar nu har nått vägs ände. Alla tror att en del intressanta motverkande effekter är nära att manifesteras. Vi känner att dessa händelser kommer att förändra den nuvarande, obekväma situationen vad gäller de allmänna utbetalningarna. Vi tror också att den nuvarande situationen har kommit till ett vägskäl.
    Allt detta är anledningen till att det nuvarande uppehållet närmar sig sitt slut. Vi förväntar oss helt och hållet att den slutliga spridningen närmar sig. Den mörka kabalen inser uppenbarligen inte hur desperat deras nuvarande situation verkligen är. De känner på något sätt att en räddning är möjlig. De lurar helt enkelt sig själva. Den nuvarande situationen är ett knep som förbereds att slå ner mycket hårt mot dem. Vi ser fram emot det oundvikliga i deras tragiska öde. Vi förbereder oss för att ta emot dem och sätta dem i lagligt förvar och sedan befria Ljuset till att inrätta den nya NESARA-republiken.
     Allt detta ligger naturligtvis vid horisonten. Det mörka förstår på något sätt att deras list har upptäckts. Man vet på allvar att deras nuvarande olagliga USA, Inc (affärsföretaget USA) är nära sitt slut. De vet också att den gamla verkligheten inte håller längre! De vet djupt inom sig hur nära det är till att alla dessa ”hemska resultat” börjar träda i kraft. Vanvettigt fortsätter de att stärka anklagelserna mot dem. Därför förväntar vi oss nu att den här världen förändras väldigt snabbt så snart den nuvarande mängden med komplikationer kan läggas åt sidan. Var medvetna om att allting verkligen löser sig!

   Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer idag för att tacka er alla för att ni behåller er kollektiva vision i en tid då era utbetalningar återigen antingen saktas ner eller allvarligt försenas genom de komplikationer som instiftats av den nuvarande processens regissörer. Vi välsignar er för er storslagna fokusering. Vi är glada över det faktum att Himlen försäkrar oss om att ni inte kommer att ignoreras. Förbli tålmodiga och var medvetna om att er underbara tid kommer att utvecklas på ett välsignat sätt. Det utlovade välståndet kommer verkligen att ske, liksom att tiden för er frihet från skuldslaveri närmar sig. Var glada och medvetna om att er tid kommer!
     Den här nuvarande tiden präglas av subtila förändringar som de flesta av er ännu har att uppleva. Himlen ser till, att allt det som utlovades verkligen händer. För närvarande har vi lagt märke till att "välstånds-paketen” närmar sig den tid då de är behöriga att levereras. Det hjälper att veta att Himlen färdigställer en rad överraskningar som ska göra slut på den nuvarande amerikanska de facto regeringen. Bara detta faktum inger oss mycket glädje. Er tid av glädje är också nästan redo för er.
    Vi avslutar vår lilla ”uppenbarelse” med ett enkelt men kortfattat budskap. Vi ber er hålla er magnifika vision och samtidigt behålla ert inre fokus. Allt kommer att ges till er som två stora gåvor, gudomlig utdelning, och med den följer gudomlig barmhärtighet. Ni, mina barn, är de personer på den här världens yta, som kommer att få ett antal dispenser vilka i hög grad förbättrar upplevelsen av er uppstigning! Denna heliga process leder er till många fantastiska bonusar! Halleluja! Halleluja!
    Idag fortsatte vi att rapportera om det som händer runt omkring er. Det mörka och dess många obehagliga komplikationer håller på att försvinna. Deras eviga ursäkter och allmänna inblandning kan inte längre accepteras. Låt det bli känt att en ny och glädjefull verklighet ligger precis framför oss! Ni Kära, var medvetna om att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)

Översättare: Inga och Cagga Levander


2 kommentarer:

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) Kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej allesammans, mitt namn är Elizabeth, jag gick igenom en artikel och grunda ute om en man som heter Dr Bomoh. Jag har lidit av upplösningen problem med olika killar. Jag var tvungen att kontakta spell caster. Steve var på väg att lämna mig för en annan kvinna. men jag tror jag kunde ha honom tillbaka och göra honom bo och bott positiva. hör och häpna hjälpte Dr Bomoh mig. Steve och jag är gifta snart. Dr Bomoh är sådan en trevlig man, han hjälpte mig sluta mitt hjärtstillestånd problem också. Tack till honom och Tack Gud för gåvan ges till honom. Om du har några som helst problem, kontakta honom på den här email: godbomohspirit@gmail.com

    kontakta honom för följande och se det stora arbetet av Dr Bomoh:
    (1) om du vill att ditt ex tillbaka.
    {2} Om du vill vara mycket framgångsrik
    (3) om du söker efter ett jobb vill
    (4) du främjas på kontoret.
    (5) Du vill kvinnor/män att springa efter dig.
    (6) Om du vill ett barn.
    (7) Du vill vara rik.
    (8) du vill få äktenskapet trollformler
    (9) ta bort sjuk från din kropp trollformler
    (10) Business spell
    (11) lotteri vinnande nummer
    (12) ta tillbaka förlorade kärlek och många fler...

    SvaraRadera

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle

OUR FAMILY OF THE STARS

GALACTIC CHANNELINGS

despertando.me - other channels

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
in Svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i Svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i Svenska

AND YOU AND I

Montague Keen

Montague Keen
Svenska

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
i Svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
i Svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i Svenska

Dear Reader

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

World Wide Petition

World Wide Petition
Disclosure