Followers

Google+ Followers

onsdag 6 januari 2016

Svenska -- Sheldan Nidle: 5 januari 2016


Sheldan Nidle
för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
5 januari 2016
Originaltext: www.paoweb.com 6 Oc, 3 Chen, 12 Manik    

Selamat Balik! Låt oss börja med ett Gott Nytt Gregorianskt År till alla! De kraftfulla åtgärder som ger er era olika välsignelser stannade upp något på grund av julhelgen. Denna planerade fördröjning är nu över. Leveranser beräknas starta under den kommande veckan. Den här senareläggningen kändes lämplig både för de olika kungliga familjerna (Ö a: i Asien) liksom för ett antal av de gamla familjerna. En rad  ”sista minuten”-kontroller har genomförts och en ny leveransplan har godkänts av alla parter. Som vi nämnde i vårt förra meddelande har kinkarna i det här nya systemet rätats ut. De där mörka hantlangarna som skapade den sista räckan förseningar har antingen arresterats eller flyttat från sina maktpositioner. Således är dessa fonder, liksom en förändring i sättet att regera, på väg att manifesteras framför era ögon. Våra medarbetare har kunnat tidigarelägga de här datumen, vilket gör att ni kan se historien i vardande vid ett mycket tidigare datum. Vi övervakar nu  denna komplicerade process och kollar att de här aktiviteterna går framåt såsom planerat. Under alla förhållanden är slutet för den mörka kabalen till sist äntligen här.

   När ni nu går in i en tidsåldern med fred och frihet, var då hela tiden medvetna om hur lätt denna underverkens tid kan ta slut. Det är helt nödvändigt att ni visar en hel del flit och uthållighet i dessa frågor. Kom ihåg att dessa gåvor leder till en ännu högre grad av ansvar. Vi uppmanar er att inrätta särskilda "vakthunds"- kommittéer och be dem att hålla alla väl informerade om det som sker. Friheten är en gudomlig gåva som kräver stort utnytjande av era resurser för att bevara. Den tidigare amerikanske presidenten Jefferson påstod att en slags permanent revolution krävdes. En sådan grad av omsorg, även om den var ädel, är inte på sin plats i en tid med Internet och sociala medier. Likt en ny Paul Revere (Öa: Gjorde hjälteinsats under det amerikanska frihetskriget) behöver ni kunna läsa tecknen och vara redo att informera alla om rätt tidpunkt för positivt agerande. Dessa sociala nätverk kan ersätta varje behov av våld. Slå därför larm och ge kraftfullt gensvar för att hålla er värld kvar i sin rörelse framåt mot masslandningarna och det fulla medvetandet. Den här processen ger er möjlighet att hålla våra gemensamma uppdrag på rätt spår och i fas med det Gudomliga.

   Så snart ni har hjälpt till med att göra er nya verklighet säker, är det nödvändigt att ni börjar förbättra er miljö. Först att göra sig av med är de olika typerna av föroreningar som för närvarande kväver er globala miljö. Använd teknologier som ni antingen har tillgång till eller som tidigare beslagtagits och nu finns tillgängliga för er. Använd dem för att rensa upp de kemiska, radioaktiva och de andra giftiga ämnena som ni behöver  eliminera från er omgivning. Så snart detta är gjort kan ni sedan bidra till de projekt som pågår för att lösa mänsklighetens mat, vatten och bostadskriser. I den här nya världen kommer ni att fortsätta att lösa de kriser som finns kvar. Om ni inte kan lösa de här frågorna helt och fullt, har vi för avsikt att införa teknologier som kommer att börja göra om er värld  till en verkligt behaglig värld att leva i. Det är dock viktigt att ni med framgång börjar  arbeta tillsammans. Era förfäder kom hit för nästan 900.000 år sedan för att stödja livet och en fullt medveten värld.

   Vår gemensamma uppgift är att förbereda er inför en påbjuden återgång till ert tidigare Änglaliknande tillstånd. Var och en av er lever i den här underbara verkligheten. Våra mentorer kommer att förse er med allt ni behöver veta efter att ni blivit utsatta för Anunnakis undanhållande av kunskap. I själva verket skulle deras lögner och manipulationer vara de inledande skedena till att göra er till en permanent ras av slavar. Himlen har påbörjat processen som ska ta er till ett omvandlingsbart skede, vilket är nödvändigt för att vårt uppdrag ska lyckas. På den här vägen finns era Uppstigna Mästares heliga arbete. De har den uppsättning undervisning som ni behöver för att våra mentorer sedan kan ta er till själva randen av fullt medvetande. Det är här som invånarna i Agartha kommer in. I inre jorden finns den levande utrustning, som kommer att avsluta er omvandling. Det som sedan återstår är som vi tidigare har sagt, en speciell träning eller efterutbildning efter behandlingen i KristallLjusKammaren och grundandet av er nya stjärnnation. Mycket ska ske när ni uppfyller ert magnifika öde!


Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Som ni ser, har vi fått en del viktiga uppgifter att utföra. Den största av dessa har varit att från början förse er med Himlens nåd och barmhärtighet (grace and mercy). Ni har överlevt det mörka och för alla bevisat ert stora engagemang inför Ljuset. Vår del har inneburit att vara Himlens budbärare. Vi har gjort detta med glädje och väntar lyckligt på er sista övergångstid från den här tredimensionella världen. Vår omedelbara uppgift är att vägleda dem som framgångsrikt separerar och besegrar det mörkas hantlangare. Den här uppgiften kommer att leda till nya regeringar och regeringsformer som kommer att tillåta oss att ge de nödvändiga undervisningar som ni behöver innan våra himmelska bröder anländer. I den här nya världen kommer ni att lära er om ert ursprung och ges möjlighet att inrätta en verkligt underbar värld! Denna kommer att bli föregångaren till en värld som kommer att se återföreningen av inre och yttre Gaia. Detta ger er möjlighet att bilda er nya stjärnnation.

   Vi Mästare förstår hur svårt detta är för många av er. Ni har i någon mån accepterat det vidriga tillståndet av död och åldrande. Den här så kallade verkligheten har tillåtit er att ge efter inför det mörkas tidigare lögner. Nu behöver ni reformera den här "verkligheten" och snabbt ta till er en ny. Vår heliga uppgift är att visa er hur en sådan annan verklighet verkligen är möjlig. Underverket som innebär återkomsten av en galaktisk mänsklighet kommer att slutföra denna gudomliga process. Era mentorer i kombination med vår undervisning kommer att visa er hur detta "välkomna hem" -uppdrag fungerar. Ett av de första fakta vi fick ta del av var det kommande galaktiska uppdraget. Detta gudomliga uppdrag, i kombination med vårt kommer att underlätta er återgång till fullt medvetande. Detta innebär att ni först får ta del av våra goda gärningar och vänlighet. Efter många årtusenden är det äntligen dags att inkludera en helig undervisning om vem ni verkligen är.

   Den här kommande tiden är därför en tid som ska slutföra er övergång till fullt medvetande. Detta kräver kunskap, färdigheter och förmågor som kommer att ges frikostigt till var och en av er. Det första stora steget är denna uppsättning lektioner som handlar om ert Sanna Jag och en omfattande historik om ert ursprung på andra världar. Efter detta handlar det om vad som hände med er medan ni befann er under de gamla Atlantiernas styre. Vi alla härstammar från den här tiden för nästan tretton tusen år sedan efter att Atlantis sänktes av sina egna onda. Den här nuvarande tidpunkten är när denna långvariga mardröm slutar och efterträds av en tid då vi ska leva i Ljusets härliga glädje! Vi har levt i Agarthas värld och vet i glädje vad som väntar er. Låt oss påbörja denna betydelsefulla tid och förundras av Ljuset. Vi ska också veta att det mörkas väg överförs till den jordiska historiens soptunna. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

   Idag fortsatte vi med våra budskap. Det stora antalet förseningar är över. En ny verklighet trycker snabbt det mörka som ni så länge har känt åt sidan. Det är sista perioden i övergången till en ny, fylld med oändliga positiva möjligheter och naturligtvis, frihet! Var medvetna om, Ni Kära, att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)

Översättare: Inga och Cagga Levander


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle

OUR FAMILY OF THE STARS

GALACTIC CHANNELINGS

despertando.me - other channels

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
in Svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i Svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i Svenska

AND YOU AND I

Montague Keen

Montague Keen
Svenska

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
i Svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
i Svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i Svenska

Dear Reader

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

World Wide Petition

World Wide Petition
Disclosure