Followers

Google+ Followers

onsdag 9 januari 2013

01.01.2013

Sheldan Nidle

01.01.2013Originaltext: http://www.paoweb.com/12 Ben, 19 Mol, 9 Eb Dratzo! Taj Jai Dan! (Glad Ny Gryning!) Vi kommer åter! En ny epok har går upp för mänskligheten! Låt oss starta med en kort beskrivning av vad som har hänt än så länge. Våra heliga hemliga allierade, med assistans från era Uppstigna Mästare, har satt ett nytt finansiellt system i position och börjat instruera olika nyckel individer angående distributionen av hårdvalutor associerade med detta nya banksystem. Under tiden, förbereder de som skall ta upp sina positioner för att byta ut tjänstemän av det gamla gardet i de nuvarande ”de facto” regimerna uttalandena som kommer att transformera er värld på ett ögonblick. Dessutom, så står den ljusorienterade militären och milisgrupperna redo att fullborda en legal kupp som kommer att sätta en serie av nya, ”de jure”, regeringar vid makten. När detta är gjort så kommer uttalandena att sändas och de sex huvudsakliga komponenterna av NESARA kommer att bli lag i landet. Inledningsvis så kommer dessa handlingar att; återställa konstitutionen; etablera ”folk” lag; och införa användandet av en uppsättning av hårdvalutor runt hela världen. Detta kommer att bli de pengar som aktiverar det nya banksystem och etablerar globalt välstånd.

Banker kommer att om-auktoriserade och företag upplösta och utbytta mot socialt ansvariga partnerships. Stora banker och företag kommer att brytas upp. Ny dokumentation som i detalj ger de legala kraven för full transparens mellan olika institutioner och allmänheten kommer att betonas. Folket kommer att bes att informera sig själva och bli en kritisk del av denna process. Dessa nya partnerships kommer att besvärjas att erkänna behovet av att hjälpa Gaia och arbeta mot att ta sig an de många problemen som har skapats av årtionden av global vårdslöshet. Dessa enheter kommer att regleras publikt och måste interagera med deras nu välmående samhällen för att sätta ett stopp på industriella föroreningar och energetiska främja en ålder av ren energi, vilket använder nollpunkt och ljusstråle-teknologier. Vi ämnar att assistera er genom att ge er teknologier vilka för era interaktiva förmågor till en ny nivå och vilka tillåter era samhällen att föra sig bort från företagsagrikultur och alla andra former av ”traditionella industrier” som kan skada Gaia och hennes många och fragila ekosystem. 

Er första prioritet är att berika livet i era samhällen och visa er Kärlek för er Hemvärld. Vi av den Galaktiska Federationen erkänner både de Spirituella och materiella aspekterna av vårt levande land. Varje aspekt, vare sig, hav, luft, eller land, är högst värdesatt av oss. Era fullt medvetna förfäder utövade denna Kärlek varje dag och även de så kallade primitiva kulturerna på er värld höll hennes essenser heliga. Denna uppfattning kommer att bli er. Er vetenskap har precis bara börjat förstå sanningen av denna centrala grundsats av skapelsen, och till och med ekologi och relaterade biologiska vetenskaper erkänner knappt ett sådant grundläggande synsätt. Då ni växer i medvetande börjar ni att känna det liv som finns i allt runt omkring er. Ni kommer att bli ett samhälle jordliga vårdare för er vackra hemvärld, ett samhälle som omhuldar er levande värld och är tacksam för allt som hon ger er. NI börjar nu uppfatta den stora skönheten runt omkring er och att förstå nyckelrollen som ni spelar för att vidmakthålla denna sagolika skapelse. Ni börjar förstå att allt liv är heligt och oupplösligt beroende av varandra. 

Denna enhet är den stora grundläggande faktorn i Skaparens manifesterade fysikalitet. Denna heliga utformning ses sammanflätad i hela Skapelsen. Vart än vi far så ser vi hur denna grundläggande enhet visar sig. Det kan ses i det sättet som solsystemet fungerar; på det sättet som varje del av livet är beroende på en annan. Det kan ses i det sättet som Himlen nådigt interagerar med fysikalitet. Denna all-omfattande rytm kan observeras överallt. Det är en källa för glädje utan slut för oss och vi vet att ni kan djupt känna sanningen av vad vi säger. Ni upptäcker mer och mer att många av de heliga sanningarna som finns i era filosofier behövs erkännas. Ni börjar också se att dogmer används för att dölja andra sanningar från ert medvetande. Ni söker efter vad som är verkligt och vad som samstämmer djupt inom er. Detta sökande involverar en växande vetskap om kvintessensen som gör att det hela fungerar, och framförallt, så vet ni att något mycket nytt krävs. Det är därför som vi har kommit, med vetskap att ni behöver svar på dessa frågor. Vår roll är att ge dem till er, genom att använda vår förmåga att föra er, med Himlens assistans, till fullt medvetande. 

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer nu för att agera som heliga handledare åt mänskligheten. Vi kommer för att manifestera, vid en helig tid, en ny verklighet fylld med under. För länge sedan påbörjade var och en av oss en stor uppgift för att fullt och helt infria vår potential och, med Skaparens enorma välsignelse, att återupptäcka vår väg mot fullt medvetande. Denna resa var lång och arbetsam och fylld av generationer av fel riktning; sedan till slut ett ögonblick av yttersta härlighet! Då vi upptäcker vilka vi är så lär vi oss om vad som har tagits ifrån oss. Sedan började vi ett uppdrag att snabbt föra mänskligheten till de under som hade tagit oss så många livstider att uppnå. Vi bad Himlen att finna ett sätt för detta att hända, och upptäckte att en sådan plan redan fanns! Vad som nu händer runt omkring er värld är början på något helt exceptionellt: ni kommer att träffa era många familjer, och de kommer att guida er inom kort till er egen massupplysning. 

Fullt medvetande är en monumental välsignelse! Det gör det möjligt för er att uppleva och uttrycka varje helig känsla, och att fullt utforska varje handling i fysikalitet. Detta är ett enormt ansvar och skall inte tas med en klackspark, då det kan överväldiga er fysiska Själ om ni inte är väl förberedda. Det är därför som denna metamorfos kräver en kvalificerad handledare likväl som specifika teknologier. Himlen vet detta, och har skickat till oss de som har äger dessa högst magnifika färdigheter. Vi välsignar nådigt detta tillfälle att uppnå dessa underbara mål för mänskligheten. Tiden närmar sig, och nu har ni just precis klarat av en högst avgörande test! Resten är bara en fråga om tidsplanering. Det finns en gudomlig tidsplan, och ni som ett folk kommer mycket snart att inte bara bli kapabla till att välkomna era många familjer till denna värld, utan också att glädjefullt bli en av dem!

Dessa stora välsignelser från Himlen är bara början på något underbart! Vi är ärade att ha blivit utvalda att guida er genom detta underland och ämnar starta vårt formella handledarskap när ert olagliga regeringsskick väl är utbytt. I den nya mer spirituella miljön kan avslöjandena äga rum och vi kan komma inför er. Ni kommer att återintroduceras till många heliga sanningar då de utgör en del av er gudomliga väg mot upplysning. Uppstigning, eller att ta på sig kappan av fullt medvetande, kräver noggrant koreograferade instruktioner. Ni kommer att lära er att bli dansen som är de magnifika rikena av Skapelsen. Det är något som vi känner väl till och lätt kan lära er. När ni väl börjar så kommer ni snabbt att uppnå en viss nivå av färdighet, vilket ni sedan kan bygga vidare på när som ni ser hur er värld förskjuts, ert medvetande expanderar, och er interaktion med de gudomliga rikena ökar dramatiskt!

Idag fortsatte vi får diskussion om vad som händer runt er värld. Varje dag för er närmare till ert gudomliga öde. Ni kommer inom kort att träffa familjer från Inre Jorden och rymden och återgår till fullt medvetande! Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –www.paoweb.com

Översättare: Inga och Cagga LevanderWelcome to the PAO Light-Circles

Dear Readers,

  We are looking for new translators English-Polish and English-Slovakian, for Sheldan Nidle’s messages. 
 We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to one of the Coordinators of this team, 
 and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle

OUR FAMILY OF THE STARS

GALACTIC CHANNELINGS

despertando.me - other channels

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
in Svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i Svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i Svenska

AND YOU AND I

Montague Keen

Montague Keen
Svenska

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
i Svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
i Svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i Svenska

Dear Reader

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

World Wide Petition

World Wide Petition
Disclosure