Followers

Google+ Followers

onsdag 29 april 2015

Svenska -- Sheldan Nidle:28 april 2015Sheldan Nidle
för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
28 april 2015


1 Etznab, 16 Kank'in, 11 Ik   

Dratzo! Vi kommer och har med oss glada nyheter! De första testerna av ett mycket genomtänkt och förberett distributionssystem har påbörjats! Många av de bankirer som är inblandade i det här systemet har stor erfarenhet, så det här systemet ska kunna lyckas. Dessutom granskar och följer vissa europeiska medlemmar inom de gamla familjerna speciellt aktuella fonder. De vet vad som krävs för att dessa pengar ska korsa Atlanten och snabbt skickas till era bankkonton. Alla försiktighetsåtgärder tas omhand för att säkerställa att dessa välsignelser tjänar de användningsområden som de är avsedda för. Arresteringar av ondskefulla bankirer och liknande sker också för att säkerställa att dessa operationer ska bli helt framgångsrika. Därför ber vi er ha tålamod och vara medvetna om att varje aspekt i den här processen övervakas noggrant, och när fonderna tas emot är nästa steg i detta mycket komplexa arbete gjort. Det har tagit oss mycket längre tid att få tillbaka alla stulna fonder och inleda denna nya process, vilken innebär att nu låta er få era välsignelser. Vi ber er därför att ha ytterligare tålamod. Det har tagit oss en mycket specifik tidsperiod för att uppnå där vi nu är!

onsdag 22 april 2015

Svenska -- Sheldan Nidle: 21 april 2015Sheldan Nidle
för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
21 april 2015


7 Batz, 9 Kank'in, 11 Ik   
 
Selamat Jarin! Vi kommer vid den här tiden för att informera er om vad som händer för närvarande i er verklighet. Den mörka oligarki som leder er värld håller på att tona bort. Ändå uppehåller den fortfarande punkter med makt, som den använder till att fördröja övergången till en ny verklighet. Själva nyckeln till detta ligger i att manipulera penningutbytet från en internationell bank till en annan. Ett konsortium bestående av flera regeringar och en samling sedan tidigare utvalda privata banker styr mestadels den här processen. Genom att strypa flödet till det som ligger under det som är acceptabelt, kan detta konsortium försena eller till och med förhindra det som kan passera genom denna kritiska inkörsport. I det här fallet, kan den rad transaktioner som gör de olika lånen och fonderna möjliga, och som krävs för att ge er pengar eller till och med för att byta regeringar, komma att manipuleras (i en del fall bli stoppade eller till och med stulna). Denna grymma taktik har antingen stannat upp eller förhindrat de olika utlovade välståndsprogrammen från att komma i läge för leverans. Nyligen orsakade vissa överenskommelser, tillsammans med ett antal viktiga arresteringar, panik bland dessa oligarker, eftersom hoten från det internationella rättssystemet verkade föra detta avskyvärda system mot sitt slut.

onsdag 15 april 2015

Svenska -- Sheldan Nidle: 14 april 2015Sheldan Nidle
för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
14 april 2015

13 Kan, 2 Kank'in, 11 Ik     

Selamat Jarin! Vi kommer återigen med mycket goda nyheter! De som arbetar med våra medarbetare inom bank- och penningområdena rapporterar att ett antal viktiga tillgångar nu släpps. Dessa olika preliminära finansieringar ska göra planeringen av ett antal välståndsprogram praktiskt genomförbara. Sålunda befinner vi oss allt längre fram på vägen till att få välståndsmedel släppta, och i och med det, en anledning att föra in nytt styre. Allt detta är bara ytterligare ett bevis på att ni under de kommande veckorna äntligen kommer att få ett stort välståndspaket. Faktum är att dessa händelser även kommer att föra oss ​​alla närmare disclosure (avslöjandet om utomjordingar). Vi har aldrig varit så nära den punkt där disclosure kan ske. Vår flotta har noggrant övervakat Gaia under mer än två decennier. Hon går igenom en period när ett stort antal växter och djur håller på att utrotas. Den mörka kabalen och deras många kumpaner fortsätter att våldföra sig på hennes olika miljöer. Det är därför Gaia har ökat gensvaren på denna fortsatta förstörelse av hennes ekosystem. Vi rekommenderar starkt att de som är ansvariga upphör och avstår från dessa vidriga handlingar. Gaia är beredd att försvara dessa utrotningshotade miljöer.

onsdag 1 april 2015

Svenska --Sheldan Nidle, 31 mars 2015Sheldan Nidle
för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
31 mars 2015


12 Oc, 8 Mac, 11 Ik                       
Selamat Balik! Vi kommer med en del nyheter om de framsteg som görs för att upprätta en tidtabell över leveranserna av era välståndsfonder. Mycket är beroende på två viktiga beslut. Dessa granskas nu av flera inom de gamla familjerna med avseende på hur dessa omfattande utbetalningar ska hanteras av den myriad av banker, som är involverade i de ständigt växande leveransnätverken. Dessutom är många regeringar involverade i överföringarna av dessa pengar till er. Här är det viktigt att notera, att säkerheten runt dessa fonder är en av de främsta orsakerna till de senaste årens förseningar. Det är mycket svårt att skapa ett sådant system om de viktigaste regeringsorganen, som är en nyckel till den här processen, är helt emot ett sådant omfattande utbyte av tillgångar. Dessa förseningar har åtgärdats och ett nytt system har tillfälligt satts på plats. Detta system skall användas för att testa funktionen hos ett nyare system. SWIFT- koderna, eller Society for Interbank Financial Telecommunication”, (”adress” för att hitta rätt bank worldwide) ska ersättas av ett nytt system, som för närvarande är under utveckling. Detta system är knutet till den nya Kinesiska AIIB (Asian Infrastructure Investment Bank) och den nya BRICS-banken plus en massa banker inom Europa, Asien, Oceanien och Amerika.

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle

OUR FAMILY OF THE STARS

GALACTIC CHANNELINGS

despertando.me - other channels

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
in Svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i Svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i Svenska

AND YOU AND I

Montague Keen

Montague Keen
Svenska

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
i Svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
i Svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i Svenska

Dear Reader

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

World Wide Petition

World Wide Petition
Disclosure