Followers

Google+ Followers

onsdag 28 januari 2015

Svenska -- Sheldan Nidle, 27 januari 2015Sheldan Nidle
för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
27 januari 2015

1 Manik, 5 Yax, 11 Ik        
Dratzo! Vi kommer med fler goda nyheter om processen att leverera välsignelserna till er. Den gångna veckan såg en imponerande rad kontrollpunkter uppnås. En del fantastiska händelser är ödesbestämda att ske under den kommande veckan. Ni står nu faktiskt vid själva början på leveranserna av de olika välsignelserna. Vi är i extas över att detta verkligen är fallet. När vi anlände för nästan två och ett halvt decennier sedan, var vi först förvånade över den fullkomliga arrogansen hos de mörka krafter som bestämde över de flesta av alla era globala samhällen. Dessa personer verkade totalt ovilliga att följa Himlens heliga påbud. Vi informerades även av era Uppstigna Mästare om att denna brist på intresse och omtanke var normen för denna mörka kabal. Många av våra äldre hade berättat och varnat oss för detta, och att bara vara redo att genomdriva de himmelska påbuden när våra jordallierade tillät detta att ske. Detta ledde oss in i en rad långa samtal med våra många allierade om varför detta vansinne fortfarande pågick. Vi hade många samtal om vad som förekommer här. Vi beslutade att hjälpa våra allierade först efter att ordentligt tillstånd verkligen getts oss. På grund av den positiva feedback vi för närvarande tar emot håller detta nu på att förändras.

onsdag 21 januari 2015

Svenska -- Sheldan Nidle -- 20 januari 2015


Sheldan Nidle
för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
20 januari 2015


7 Ahau, 18 Chen, 11 Ik
Dratzo! Vi kommer med underbar information! Utbetalningarna fortsätter att gå framåt och våra Jordallierade arbetar nu efter nya preliminära scheman. Dessa utbetalningar är knutna till ett antal andra projekt som hänger samman med att föra er tillbaka till en guldbaserad ekonomi och till en global revalvering av valutor. Dessa program är också en del av en finansiell justering som kommer att skapa ett nytt globalt finansiellt system. Detta nya system ska ersätta de avtal som såg dagens ljus vid Dumbarton Oaks i USA. Detta nya system avslutar Federal-Reserve-sedlarnas regeringstid och dess världsomfattande finanspolitik. Ni går in i en ny värld, där en mer allmän jämlikhet ska råda mellan de nu fattigare nationerna och de rikare i Europa, Amerika, Australien och Japan. Här finns även frågan om en ny regeringsform. Dessa nya statliga institutioner kommer att se dagens ljus mycket snart. Bland deras första uppgifter finns genomförandet av ett fullständigt världsomspännande avslöjande (disclosure), vilket kommer att göra slut på den nuvarande UFO- mörkläggningen. Det är denna sista punkt som vi naturligtvis ser fram emot. Våra Jordallierade arbetar på ett antal sammanlänkade fronter för att få allt detta förverkligat.

onsdag 14 januari 2015

Svenska -- Sheldan Nidle 13 januari 2015Sheldan Nidle
13 januari 2015


13 Ben, 11 Chen, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Var i evig glädje!) Vi kommer med fler nyheter! De sista resterna av det mörkas motstånd finns inom deras banksystem. Dessa bedragare fördröjer distributionen av era välsignelser genom att vara förment dåligt förberedda på att förmedla era fonder. Vi har instruerat våra jordallierade om att fastställa ”deadlines” och personligen övervaka de sista stegen i den här processen. Dessutom berättar våra allierade att ett helt gäng nya ”välståndsledare” måste förberedas åt er. Vi känner avsky inför dessa försummelser och har instruerat våra allierade att vara mycket strikta och kräva att de får befogenheter att utse den personal som behövs för att säkerställa att den här processen går så smidigt som möjligt. Vi står redo att använda vår teknologi för att säkerställa att den här uppsättningen avslutande procedurer slutförs utan ytterligare dröjsmål. Vi har även övervakat den kommande avvecklingen av ett antal större regeringar. Ända sedan Anunnaki lämnade den här verkligheten för nästan 20 år sedan har er värld varit ”helt under tummen” av ett antal superrika och välbärgade mörka individer. Våra ansträngningar är för närvarande inställda på att förbereda den här verkligheten på att äntligen göra sig kvitt de här mäktiga mörka sändebuden.

onsdag 7 januari 2015

Svenska -- Sheldan Nidle 6 januari 2015Sheldan Nidle
6 januari 2015

6 Cimi, 4 Chen, 11 Ik      
  
Dratzo! Vi kommer med en del mycket intressanta nyheter! Processen som förändrar er verklighet fortsätter att röra sig framåt, trots försök från den mörka kabalen att ytterligare försena den. Detta försök förorsakade ett fel vid tillkännagivandet av den allra första början av leveransen av era välståndspaket. Det mörka har på det hela taget misslyckats med att förhindra starten av dessa leveranser. Emellertid rör sig den här processen mot en tidpunkt då framgången noteras offentligt. På det hela taget är vi nöjda med att de regeringar som nu kontrolleras av det mörka sjunger på sista versen. Den första månaden på det Nya Året lovar att ge er det välstånd och det styre som länge har förutsagts er. Våra jordallierade är fast beslutna att övervinna eventuella hinder och ge er ett nytt finansiellt system. Det här systemet kommer att tvinga fram en drastisk återanpassning av flertalet regimer i väst och snabbt skapa nya regeringar. Det är detta nya styre som äntligen kommer att tillåta disclosure (avslöjandet om utomjordingar). Det är denna dramatiska händelse som för in oss på världsscenen. Mycket kommer att ske så snart denna speciella händelse ägt rum. Vår personal är redo att ge sig tillkänna och öppna upp kommunikationskanalerna med er.

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle

OUR FAMILY OF THE STARS

GALACTIC CHANNELINGS

despertando.me - other channels

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Svenska

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
in Svenska

GREG GILLES

GREG GILLES
i Svenska

BLOSSOM GOODCHILD

BLOSSOM GOODCHILD
i Svenska

AND YOU AND I

Montague Keen

Montague Keen
Svenska

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO

CONV. WITH SALUSA by L. TYCO
i Svenska

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
i Svenska

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
i Svenska

Dear Reader

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

World Wide Petition

World Wide Petition
Disclosure